Friday, October 13, 2006

...sněží...

Tak uz To prislo.
Zatimco v nedeli bylo jako v lete (slunecno s teplotami okolo 23-25 stupnu), dnes bylo jako v zime, cely den sice polojasno, ale teploty na nule nebo lehce nad a ted pri ceste ze spanelstiny dokonce snezilo (skoda, ze se tohle nedeje v doma, televizni stanice by alespon mely o cem vysilat a silnicari by zas mohli byt prekvapeni necekanym prichodem snehu). Dnesni den by se rovnez dal povazovat za prevratny v tom ohledu, ze v CC bylo dnes asi poprve tepleji nez venku :o)
Tohle zvlastni pocasi vyvolava na campusu pomerne zvlastni ukazy - zatimco nekteri studenti jeste chodi ve "vietnamkach" a tricku, jini uz vyhrabosili zimni mantly, saly, cepice a rukavice, ktere pochopitelne neodkladaji ani na hodinach.
Ja jsem prvni snih prijala s temer detskou radosti. Ano, chytala jsem vlocky na mikinu sledovala jak taji, a ano, behala jsem po chodniku a snazila se ulovit a snist co nejvic vlocek (a ano, zcela bezduvodne jsem se blazene usmivala).
:o)

6 comments:

pseudointelektualka said...

a bude zas ještě teplo? tady je totiž furt krásně a já se každým dnem děsm, že už to brzo skončí... (skončí, já vím, ale něchém!) ad vietnamky versus mantly: jj, tohle miluju! a nejlepší je, že se některé urban slečny zřejmě nemůžou rozhodnout, takže nosí kozačky na bosé (!) nohy a k tomu minišatičky.

kristinka said...

bohuzel si nikdo boty nesundava, tak te nemuzu unformovat, jestli jsou tady dist urban :D
jinak koukam na predoved a ma bejt zas az 16... pocasi si tu dela co chce.
ovsem dneska cestou do skoly mi malem umrzla ucha :DDD (ta zima neni ani tak spatna... jenze fici severak) :o)

Anonymous said...

Hele, ty muro, super je to, co zazivas ty a jak o tom pises..

dudek said...

"ktere pochopitelne neodkladaji ani na hodinach" - :o
Nj, sníh je fajn, a určitě ho taky přivítam nějak podobně, ale ještě chvíli by teda teplo vydržet mohlo. Vždyť je teprve říjen ...

dudek said...

(Máte tam za mořem taky říjen, že jo? :)

kristinka said...

jj, a takovyhle pocasi tu prej bejva az tak v listopadu/prosinci... takze to zrejme neni normalni :o)