Wednesday, July 04, 2007

quest for the holy... tampons!!!

myslim, ze na me teorii s tresnemi asi neco bude...
vcera jsem se vydala do obchodu s jedinym cilem - koupit tampony o.b., protoze opet nastala ona zabavna cast mesice. no stojim pred regalem uz asi 5 minut, ale pozadovane zbozi nevidno. Hmmm, treba jim dosly, rikam si a s myslenkou, ze den jeste vydrzim a ze stejne zitra (dnes) opet vyrazim do mesta (obed v buffalo wild wings s ninou) jsem obchod opustila (well, na utesenou jsem si koupila zmrzlinu).
Dnes, nasycena pikantnimi kridelky, jala jsem se do jineho obchodu. Stojim pred regalem s damskym zbozim a zbozne cumim. O.b. nikde, nu coz, rikam si, spokojim se s cimkoli bez aplikatoru. Guess what? Ty KK (omlouvam se, ale jinak se to proste vyjdarit neda) nemaj ani ty (dokonce me i napadlo, jestli to tu snad nezakazali nebo neco podobnyho, ani bych se nedivila). No tak se rozhodnu vyrazit do obchodu se jmenem "beauty supply", ze by treba snad mozna mohli neco mit. Nikolive, tam pro zmenu nevedou vubec nic. Posedni zastavkou je walgreens (takova drogerio-potravino-lekarna) a ... heureka! stalo me to ovsem 2 dny (ne cele) hledani a kupu mil na kole.

6 comments:

dudek said...

:o To jsou věci...

"nasycena pikantnimi kridelky" - lol, jsem myslel, že nakonec zvítězila alternativa...

kristinka said...

lol... to bych chtela videt toho nekoho, kdo zacne vyrabet vlozky s pikantnimi kridelky :-DDD

Unknown said...

dudek: LOL!
jinak s tamopónama je legrace, já tu pro změnu zas sháněla organický, abych zjistila, jestli v tom je nějakej rozdíl... (sehnala lehce v Alnatuře, a není.)

Unknown said...

ooops, já nejsem zdeněk. zdeněk tampóny nepoužívá. aspoň doufám.

kristinka said...

olga: lol, ja si rikala, co to se zdenkem vyvadite ;) organicky? o tom jsem tedy vazne jeste neslysela

dudek said...

olga: "zdeněk tampóny nepoužívá. aspoň doufám." - ani na klíšťata? ;) (internal) *LN*