Sunday, November 05, 2006

stripky z poslednich dni

... aneb ano, trochu to tu zanebavam

Takze spis tak ve zkratce:

- utery
* test ze structural analysis

* quiz ze span (sok - deset minut premysleni, zda je na americky vlajce cervena barva?!?! - uz mi to tu asi vazne leze na piliny - visej tu totiz na kazdym rohu; vnitrni boj probiha asi takhle: ok, cervenou, modrou a bilou.... mmm ... moment takovy barvy ma prece ceska vlajka... tak ze by jen bila a modra? hvezdicky jsou urcite bily na modrym pozadi, ale co ten zbytek... asi tam bude i ta cervena bez ni by to vypadalo blbe)
* profesor na betonu objasnuje, jak se rozciloval nad nasima ukolama, ale pak si uvedomil, ze toho mame asi nejak moc a demonstruje to tim, ze pousti animovany "film" od pavla koutskeho (link: http://www.youtube.com/watch?v=s4lflAKUO9Q (neleknete se nejdriv tam asi 52 vterin mluvi nejakej spanel, ale pak to zacne)), pohled na nastrihany pismenka, ucebnici matematiky ap. ve mne vyvolava necekany citovy (nejspis sentimentalni a homesick) zachvat, takze se malem rozbrecim, i kdyz je to vlastne docela vtipny.

- streda
* test z hvacu - to, co mi vyslo bylo krajne podezrely, takze to moc nevidim

* streda - test z CM - prozatim nejvtipnejsi test tady - 3 essay type otazky z nichz jedna ve smyslu "napiste vsechno co vite o safety", druha "napiste vsechno co vite o risk a liability" a treti "jak spolu souvisi saftey a r&l" (akorat, ze to bylo sofistikovanejc napsany). Zvolila jsem taktiku napsat nejdriv to, co "vim", coz ovsem samozrejme nemohlo vyustit v nic jinyho, nez v naprosto neusporadanej kardinalni blabol v hatmatilce. Navic to, co jsem si myslela, ze si pamatuju jsem si zas tak uplne nepamatovala (treba definici risku ("the variation in the possible outcomes that exist in nature in a given situation")), coz nepochybne pridalo me essay na kvalite. Sve briliantni podani jsem pochopitelne jeste vylepsila nahodnym uzivanim pojmu "risk", "liability", "claims", "disputes", "safety", "resolution", "litigation" a podobne, jejichz vyznam pro me zustava z velke casti utajen :D No, a last but not least, tohle vsechno se melo stihnout za 50 minut, i kdyz "pokud tomu opravdu rozumite, musi vam 20 minut stacit".
Podtrzeno, secteno a odecteno.
Napsala jsem dve stranky naprosto o nicem a mam podezreni, ze jsem porad dokola opakovala to samy, veskery definice jsem dokonale zprznila, protoze pamatovat si to mi dela problem i cesky (a to aspon vim, co jednotlivy slova znamenaj), nemelo to zacatek ani konec a navic snaha psat hezky ("po kom to neprectu, dostane 0") se zvrhla nekde po prvni definici. :D
* pokracovani na projektu z CM
* meeting s dr. jackman a zapis do dalsi quarter

- stvrtek (hehe)
* snaha vytris
kat z CM profesora 7 bodu za otazky, ktere vyskrtl. Po nekolika neuspesnych navstevach jeho office ("it's not really good time right now") prichazi uspech. Uspechu predchazi sok - ma na nastence mega napis "i support our president" (aspon uz na tuty vim, ze instinkty existujou a da se jim verit). Sok no. 2 - vyjdaruje se o mne neco jako ve smyslu, ze jsem smart, ze jsem s nim neprisla argueovat o otazkach, co jsem mela blbe, ale prisla jsem jen kvuli tem vyskrtlejm
* na betonu sok no. 3 - profesor rika "nevim, jak se to mohlo stat, ale uz jsem vam tak nejak rekl vsechno,
co jsem vam chtel rict"
* chapter exam ze spanelstiny - vyucujici prichazi jen o 25 minut pozde, bohuzel jiz byla predtim spatrena, takze nikdo neodchazi, tedy ani ja ne

- patek
* HVAC ubiha prekvapive rychle
* dalsi sok na cons
t. manag. - pozadi na prof. notebooku je americka vlajka (ale to uz me vlastne ani tak moc neshockuje - spis to tak nejak dotvari ten obrazek)
* vecer navsteva hokejoveho zapasu mezi MSOE a Marian (cely jmeno ty uni si bohuzel nepamatuju), hokej nic moc, ale atmosfera fine. Vetsina nemeckych pratel se do hokeje primo zamilovava (je videt, ze ten jejich asi nebude nic moc). Pak navsteva mistniho baru, takzvane "na jedno" (nakonec byly dve).

Az na ty testy to byl docela fine week.

A ted obrazem:
z hodiny hvacu... moc me bavi...










... vazne ;)

14 comments:

Anonymous said...

To je nejaky pokus o autoportret?

kristinka said...

asi ani ne ;) jen jsem si tak cmarala

kristinka said...

mozna tak to druhy :D

Anonymous said...

Nechces prijet, zajit na jedno?

kristinka said...

tak to mi ver, ze bych hnedle jela... klidne i na vic (ale to tu nemuzu psat, pac by me narkli z alkoholizmu .. hehe)

Anonymous said...

Can I have a beer ?

kristinka said...

well, why not? ;)

Anonymous said...

Thank you !!! ;)

kristinka said...

you're welcome ;)

saladdin said...

chlapek na beton ma kazdopadne body

kristinka said...

jj, je super, fakt

Anonymous said...

This is the only thing I could ask because it was the only thing I could read ;) But I'm not going to ask for a beer everytime ;)

dudek said...

"uz mi to tu asi vazne leze na piliny" - :)
"asi tam bude i ta cervena bez ni by to vypadalo blbe" - hehe :)
Jinak wth, vy píšete testy den co den?
"po kom to neprectu, dostane 0" - :o (To pak ale může říct komukoliv ... a vůbec, číst to vlastně nemusí po nikom, že jo. :)
"zapis do dalsi quarter" - hmm, to vypadá na 2× víc zápisů, než máme my. Nechtěl bych.
"stvrtek (hehe)" - :)
"pozadi na prof. notebooku je americka vlajka" - to jsou věci ...
Universitní hokej? Nice ... "je videt, ze ten jejich asi nebude nic moc" - :))
ad obrázky - :) Ty musej bejt hrozně malý, ne? V porovnání s velikostí písmenek okolo ...

kristinka said...

no, zadny veledilo to nebylo... uz je davno nekde v kosi, ale nebylo to zas uplne mini ;)