Sunday, November 26, 2006

instantni zlepsovaky nalady

Tak... ;) tohle tak nejak zacala pseudointelektualni oluska, nasledoval honza a kristinka se rohodla, ze se taky zapoji. psat report z vyletu po vychodnim pobrezi se ji nechce... a tak aspon tohle... snad se podari. takze tady to je:

1. jidlo. tak tohle je klasika, ne? nejlepsi ze vseho je si uvarit neco moc moc moc dobryho jen a jen pro sebe, takze nemusite premyslet, jestli to nebude prilis palivy/slany/sladky/kysely... nouze me zacina ucit se pouzivat mikrowelle, ale stale neni to ono... nicmene dneska jsem mela k snidani palacinky s cokoladou, mandlema, bananem a kysanou smetanou a bylo to mnam
2. hudba. pustit si hudbu poradne nahlas a zpivat si k tomu (nejlepe s textem pred ocima ala dudek) a pripadne u toho jeste "trsat" (=zurive pobihat po pokoji) - ovsem nepopiram, ze to muze mit i opacny efekt
3. kafe. nejaky dobry ;)
4. koupit si neco, co se mi na prvni pohled zalibilo...(posledni prirustek do teto kategorie je stribrny prsten za $18 (puvodne $20) z Chinatownu z NYC... coz tak nejak vyvolava pochybnost, jestli je vskutku stribrny... kazdopadne je fakt zuzo)
5. koupit nekomu neco a tesit se az to "predam"...
6. neco vytvorit. koralky, neco drhanyho, neco vyfotit nebo neco na compu... proste neco
7. napsat dopis/pohled.
8. dostat dopis/pohled.
9. jit na koncert/do kina.
10. pustit si oblibenej film/serial. Horkymi favority jsou Red Dwarf (o tom zadna), Monty Python's Flying Circus (aneb and now for something completely different), Tajemstvi hradu v Karpatech, Life of Brian, Holy Grail, Pirates of the Caribbean... a spousta dalsich... ovsem tady v juesej predvsim tohle (nic jinyho tu ani nemam... hihi)
11. prohlizet si fotky. tohle funguje spolehlive, ale muze to mit i opacnej efekt
12. spanek.
13. cist si. zejmena knihy :-D
14. zjistit, ze se nekdo "vyjadril" ke mne do blogu
15. precist si blogy pratel... a pripadat si jako bych byla s nima... a rozpoznat, jak ma kazdej svuj styl... a je presne takovej, jak si ho pamatuju (zejmena vitana, oluska a honza... a dalsi ;))
16. poradne se zasmat... nejaky naprosty pitomosti
17. bejt pubertalni a mit infantilni radost z blbosti - tohle mi jde vazne dobre ;)
18. bejt kruta a cynicka. hihihi, nekdy se bohuzel musim krotit...:-D

taaaak, that's it... neni to v poradi dulezitosti ani ucinnosti, je to proste tak, jak me to zrovna napadlo. zcela nepochybne tam toho spousta chybi, ale ... to neva, ze jo ;)

5 comments:

Anonymous said...

baf
snad jsem ti zlepšil náladu

Vitana said...

Já jsem si teda seznam zlepšováků nálady ještě nesepsala, nicméně do něj jistě zařadím body 3 a 10, kterýma mi úplně mluvíš z duše :-) Jo a taky mě těší bod 15 :-D

Anonymous said...

what a fuck! kde je icqovani s kamosema?:)

kristinka said...

pravda.. to tam taky patri

Anonymous said...

No jasně, fotky ... a spousta dalšího, vymyslelas toho opravdu hodně. A účinnýho! *THUMBS UP* Jo, tohle je ukázkovej seznam. ;)

10395: "Já jsem si teda seznam zlepšováků nálady ještě nesepsala" - tak rychle! ;)
"taky mě těší bod 15" - a taky mě. :*-)

saunak: "what a fuck!" - nemá tam bejt "the"? Nemá to takhle význam po vzoru "what a goal"? :o
"kde je icqovani s kamosema?" - to je na hraně ... to žere hrozně moc času. :)