Thursday, November 09, 2006

pocasi rulezz, skola sucks!

Vsechno co tu pisu je bud o jidle, skole nebo o pocasi - to je dost krize, ne??? - no tohle bude o vsem vyse uvedenem...

O pocasi.
Dneska jsem se prekvapive vykopala z postele uz pred osmou (i kdyz skola zacina az v 11) a to jen a jen proto, ze venku je uplne nadherne. Vcera bylo na tricko a kratasy (slunce a na slunci kolem 20 rekla bych (coz mi pripomina, ze na fahrenheity jsem si jeste tak uplne nezvykla, a tak porad ziju jen tim, ze 68 je asi 20 a co je min je zima a co vic je teplo :DD)) a dneska to ma bejt podobny. Asi odpoledne zas zvednu sve line pozadi a vyrazim na prochazku k jezeru... jen doufam, ze to vydrzi, protoze pocasi ve Wisconsinu se meni kazdym okamzikem. Ale abych tu nadheru zas zazdila - predpoved na zitra uz tak optimisticka neni (Colder with periods of rain, 8C).

O jidle.
Pote co jsem rozradostnene vyskocila z postele, jsem se rozhodla vydat se po delsi dobe zas na snidani. Skoro nikdo tam nebyl, tak jsem se odvazila udelat si wafle. Dopadlo to prekvapive dobre (skola nehori) a stejne tak prekvapive to docela dobre i chutnalo.

O skole.
Jak bylo jiz napsano skola v poslednich dnech sucks a to dost. Nejak podezrele se priblizil konec quarteru a vsichni toho nejak podezrele moc chtej. Zarucene nejhorsi je HVAC, na ktery musime vypracovat projekt na cooling a heating load. Zejmena cooling load je peknej vopruz, protoze se vypocet musi provest pro kazdou hodinu dne a spociva to v podstate jen ve vyhledavani asi milionu cisel v asi milionu ruznejch tabulek a prepisovani techto cislel do tabulky v excelu, a to vsechno 24x, resp 48x (mame horni patro a strechu a projekt delame ve dvou, takze kazda z nas 24). Navic, protoze vyucujici meni nazor asi tak casto jako se tady meni pocasi a my jako pilna devcatka jsme zacaly neprozirave uz minulej patek, musime "opravovat" vsech 24 spreadsheetu, coz je teda Vopravdu Vopruz nehoraznej. Nastesti jsem pilna a uz to mam, tak uz mi chybej jen drobnosti a i kdybych ted zjistila, ze to mam cely blbe, tak to rozhodne predelavat nebudu. Navic k tomu jeste zadal ukol, jehoz posledni problem je jako ten projekt s tim, ze mate jen jedno patro = jen 24 spreadsheetu.
Projekt na CM jsme uspesne dodelali uz minulej patek, porad jeste vsak zbyva ho odprezentovat. Na coz se chystam uz od utery, ale nakonec me to ceka az zitra... jediny, co me na tom tak nejak desi je, abych to nezkazila Coreymu (to je ten, co na tom pracoval se mnou).
K tomu se mi tu nakupilo jeste: ukol z betonu, ukol ze spanelstiny a dalsi... nastetsi jsem tenhle tyden byla pilna a tak uz to vlastne vsechno mam (az na ten pripitomelej projekt z HVACu).

SOK tydne:
Z essay type quizu z CM jsem dostala 100, coz mi vylepsilo celou stredu, ale zaroven to ve mne vyvolalo poderzreni, ze to ani necetl :D - i kdyz teda ne vsichni meli 100, ale stejne...

6 comments:

Vitana said...

Počasí závidim...
"skola nehori" - a to je dobře, nebo špatně? :-)

pseudointelektualka said...

má bývalá drahá spolubydlící naši školu jendou fakt málem zapálila! vařila pizzu na elektrický plotýnce a zapomněla na ni nebo co...

dudek said...

"no tohle bude o vsem vyse uvedenem" - :))
"Vcera bylo na tricko a kratasy" - ty se máš ...
"68 je asi 20 a co je min je zima a co vic je teplo" - :)
"Dopadlo to prekvapive dobre (skola nehori)" - :D
"skola v poslednich dnech sucks a to dost" - to sou výborný formulace ... :))
"Nastesti jsem pilna a uz to mam" - nice.
ad 100 - *THUMBS UP* Neztratit ani procento, to musí bejt dobrej pocit ... i když ty už jsi zvyklá, viď. :)

10395: :)

Anonymous said...

... podle tvého všeobecného ticha to vypadá, že máš buď strašně moc práce, nebo ti nefunguje net.

dudek said...

Těžko říct, která varianta je lepší. :/

kristinka said...

jsem ted na vylete v nyc/philly/washington dc, takze pristup k netu je omezen... nebojte... aktualizace bude po navratu ;)