Friday, December 01, 2006

23 dni do vanoc

Taky vas tak sokuje, ze uz je prosinec??? Ja kdyz si minulou sobotu uvedomila, ze pristi (=tenhle) tejden uz bude prosinec, tak me malem trefilo ;)

Milwaukee uvitalo prvni prosincovy den velmi stylove (stylovejsi uz to snad ani bejt nemohlo)... ale poporade... ve stredu bylo jeste nad 10C a prselo a bylo vubec desne hnusne (fuj fuj fuj), ve ctvrtek se pro zmenu ochaldilo a celej den bylo kolem 4 pod nulou (to uz by uslo, aspon neprselo)... a dnesni probuzeni ve me vyovalalo detskou radost a po nekolika dnech opet vykouzlilo usmev na rtech... ackoli to tak vcera vubec nevypadalo (nespadla ani kapicka, natoz pak vlocka), pres noc nasnezilo asi 30-40 cm snehu. Naprosta bomba... a zaroven naprosta snehova kalamita. To vyvolavalo nadeji, ze by ma dnesni jedina hodina mohla taky vubec nebejt... no, jak se zpiva v pisnicce od vypsany fixy "nadeje umira posledni, ale umira" (tj. hodina neodpadla). UWM, Marquette a dalsi univerzity (mam neodbytnej pocit, ze skoro vsechny krom msoe) zrusily pro dnesni den vyuku.
Zkratka dokonala prilezitost vyjit ven a koulovat se a valet se ve snehu a stavet snehulaka... skoda, ze se tu nenachazi nikdo, kdo by tohle moje nadseni sdilel (natoz pak chtel me zvrhle napady provozovat :-D)... koulovat se sam se sebou proste nikdy nebude Vono... no stale mi jeste zbyva snehulak a valeni se ve snehu - aby me pak ale nedeportovali zpatky do CR pro dusevni slabost :-D
jeste lepsi je, ze po dopoledni vanici ted dokonce je modro (ci spise polojasno), a tak obcas vykoukne i slunicko... jen by nemuselo tak fucet.

Tak, to by bylo o pocasi vsechno. Slunce v dusi :-D (chi chi chi)

7 comments:

Anonymous said...

a už jen 22

kristinka said...

tady jeste ne ;)

Anonymous said...

Já jsem s prosincem celkem počítal ... :)
Sníh odtud každopádně můžem jen závidět! Tolik za jedinou noc!
Nesdílený nadšení nechápu, ze sněhu se přece raduje tak nějak "defaultně". :)
"Slunce v dusi :-D" - hehe, děkuju, ráno ho ale budem potřebovat aspoň na hodinku na obloze. :)

Anonymous said...

Ja bych tak rada sdilela, ani nevis jak.. V Evrope je nejteplejsi pocasi za poslednich 40 let.

kristinka said...

tady bylo taky dost teplo... obzvlastne na mistni pomery... ale dneska... bylo uuuuuzasne... celej den uplne jasno, modro, slunce, zima a snih

kristinka said...

eli: tak prijed... ocekavam te ;)

Anonymous said...

No ja si pockam na ten nas a ja se dockam. A nemuzu, ja bych se tam nekde ztratila..