Friday, December 15, 2006

aby rec nelezela...

Joha!
Dobrou chut pokud prave vecerite, nejprve vam prinasime (ne, tohle neni plural majestaticus, to je plural autorsky =)) zpravy o pocasi. Milwaukee je v poslednich dnech svedkem zcela standardnich Wisconsinskych zmen pocasi, takze ac prosinec teploty zpravidla splhaji az k vysokym 10C, rano zpravidla oblacno az zatazeno (overcast), pred polednem zpravidla nahla zmena na uplne jasno. A nyni ke hlavnim zpravam dne :-D

Kratce ze zahranici:
  • Tyden 3 prokazal, ze skola je v plnem proudu, zcela nehmatatelnym dukazem toho jsou vcerejsi dva quizzy.
  • Muj slavny odlet je naplanovan na sobotu 23. asi v 16 odpo a muj o to slavnejsi prilet domu na letiste ruzynske by mel nastat 24. asi ve 14 (a to "mel by" bych chtela dvakrat podtrhnout, pac (pokud tohle nezkousnete, predstavte si ponevadz ;)) mam na prestup v Paris pouhou 1 hodinu a dle planku letsite se zda, ze terminaly priletu a odletu nejsou zrovna v priznive konfiguraci (tak, tak)), takze pokud se rozhodnete vitat me s pugétem a cervenym kobercem, budu obstastnena, ale mozna tam nebudu :-D
  • Vcera me z(s??? - dudku?)kolil opravdu velmi otravny zanet mocovych cesta tak vam muzu rict, ze si opravdu plnymi loky uzivam vsechny ty slasti, co prinasi (= nefeeluju se zrovna dvakrat wohl) a premitam, jestli bych mela vyhledat odbornou pomoc - zatim to resim dle zasady, to chce klid a ledviny v teple (... rekla babicka a strcila ledviny do mrazaku... ach, ty steky z detstvi ;)), popijim caj a spoustu vody a papam Urinal, kterej jsem si nastesti pred cestou koupila na radu mamity (jeste, ze maminka vzdycky vi... ;)). Uvidime co to udela... (jen doufam, ze to aspon neco udela... nejlepe neco pozitivniho)

A nyni ke zpravam z "domova":
  • Zda se mi to, nebo vsechny blogy v okoli se uplne zasekly (no ono spis... autori se zasekli ;), sebe nevyjimaje, pochopitelne)? Vlastne, abych byla korektni, tak musim na tomto miste dodat, ze Dusan se nezasek, ba naopak rozjel (navic dost vtipne) ;) za coz mu dik (tohle zni proste divne - to musi bejt urcite cestinarsky nedobre)! Je totiz hrozne depresivni, kdyz dennodenne (eh?? - dudku???) nekolikrat otviram blogy ostatnich a .... NIC (a co hur... svuj a ... NIC...;)))). A tak my odpustte ten konfrontacni ton, ale osedlejte svou blbost a rozjedte uz konecne svoje klavesnice, vy slizci mekkysi... lol, hotova multiurazka proudly powered by Red Dwarf = takze neurazejte se, jen neco napiste, abych mela co cist... :o)))
S laskou Vase Kristinka

P.S.
Come give us a taste of your quality. ~William Shakespeare



5 comments:

filuta said...

koukám, že nejsem jediný, na koho to působilo tak depresivně :o)

Anonymous said...

tak hele: depresivní to samozřejmě je, ale ještě depresivnější je to žít! s tím močákem soucítím (zrovna včera jsem vzpomínala, jak jsem s tebou jednou byla na slávii a nevyměnila si plavky a jaký to pak bylo špatný) a doporučuji jít k doktorovi, jestli se to do dneška nezlepšilo... podej zprávu, ted neusnu.

a univerzální rada (vám oběma?): zkus prestiž. ta se nezasekla, naopak se poslední dobou pěkně rozjíždí.

Anonymous said...

Priletas na Charles de Gaulle? Ja tam minule bloudila se dvema kufry, kytarou a laptopem vic nez hodinu...a to jsem hledala jen vlak...Tak hodne stesti!

kristinka said...

jana: jj, nastesti to slo lip nez jsem cekala... a nastesti jsem se v letadle "seznamila" s jednou milou a ochotnou francouzkou, ktera se pro me pak zeptala nejakyho letistniho poskoka... ale bylo to tam dost hrozny... paris nevermore

Anonymous said...

Dvakrát osloven dvakrát odpovídám. :)
"z(s??? - dudku?)kolil" - s- (dolů)
"dennodenne (eh?? - dudku???)" - jo. ;)

Jinak reviewovat to nemá cenu, prostě si za každou druhou větu dosaď libovolnou formu smíchu. Nasmál jsem se až až. ;))

A ještě gratuluju ke zvládnutí letištního chaosu (nebo snad "chau"? :) a přidávám se k pseudointelektuálčině radě, prestiz je jistota. A ptám se, jak se budeš vracet příště, když "paris nevermore". :)